Lucide

Gregory gulvlampe, høyde 140 cm

Gregory gulvlampe, høyde 140 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 344,00

lucide
60W
Gregory gulvlampe er en moderne lampe i sortlakkert stål. Lampeskjermen er i lin og bidrar til å skape en lun stemning med mykt diffust lys. Sort tekstiltrukket ledning. Velg farge på skjermen.

Fotbryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 140 cm
Fot: 24 x 24 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Stål / Lin / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide