Lucide

Julius gulvlampe, høyde 158 cm, Røykfarget glass/ Sort marmor

Julius gulvlampe, høyde 158 cm, Røykfarget glass/ Sort marmor

kr 4 099,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 34738/01/65
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
25W
Julius gulvlampe, med høyde 158 cm, er en del av en serie lamper med røykfarget glass. Lampen egner seg godt med dekorativ pære. Julius gulvlampe leveres med stofftrukket ledning og lampefot i sort marmor. Fotbryter på ledning.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 158 cm
Bredde: 28 cm
Dybde: 44 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Bryter på ledningen
Materiale: Metall / Glass
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide