Marset

Ginger XXL 60 gulvlampe med dimmer, LED 2700K 3023lm

Ginger XXL 60 gulvlampe med dimmer, LED 2700K 3023lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 35 413,00

marset_logo
19W
Ginger XXL 60 gulvlampen har et funksjonelt system og et smart design. Gulvlampen har en arm i karbonfiber som kan justeres til begge sider og lampeskjermen kan heves og senkes. Lampeskjermen har en overflate av tre. Lampen gir en indirekte belysning, og gulvlampen kan brukes over stuebordet, og den passer godt over et spisebord hvis det ikke er mulig å henge en pendel i taket eller noe annet er ønsket.

Skjermen er laget ved at tre- og papirark er presset og formet. Tykkelsen er 4mm, og den hvite innsiden reflekterer lyset fra lyskilden, slik at man kun opplever indirekte lys. Skjermen er stor, og sender alt lyset nedover. Lampen kan fungere fint som leselampe eller den kan brukes som en klassisk gulvlampe. Lampen leveres med integrert LED-lyskilde på 20,8W.

Fotdimmer på ledning.

Mål: 

Høyde: 212 cm
Lengde arm: 202 cm
Diameter skjerm: 60 cm
Diameter lampefot: 61,5 cm
Pendelhøyde fra arm: 11,8 cm - 65 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 3023 lumen (n)
Farge på lyset: 2700 kelvin

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo

Joan_Gaspar

Designet av Joan Gaspar.

Joan Gaspar studerte industriell design ved 'Artes y Oficios' i Barcelona. Han begynte å arbeide for 'VAPOR S.A' i 1988, hvor han lagde minimalistiske lamper. Fra 1992 jobbet han med en rekke firmaer for å lage nye produktlinjer: Roca, Nikko, Marset og flere andre. Fra 1996 samarbeidet han tett med selskapet 'Marset Iluminación', med utvikling av nye produkter. Hans arbeid vant førstepris i 'Valencia International Furniture Fair' i 2000. I 2001 ble han belønnet med 'Delta de Plata' for Atlas-lamper, og i 2005 for 'The Neon de Luz', begge designet for Marset Iluminación.