Armaturhantverk

Tullgarn G759 gulvlampe (u/skjermer), høyde 148 cm

Tullgarn G759 gulvlampe (u/skjermer), høyde 148 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 713,00

AH-logo-rund
75W
X2
Tullgarn G759 gulvlampe, med høyde 148 cm, en en gulvlampe som finnes i et stort utvalg av farger. Lampen har separate brytere.

Tekstilskjermer medfølger ikke. Se et stort utvalg skjermer under tilbehør på denne siden. Se også oversikt over alle skjermene som passer til denne lampen her.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 148 cm
Diameter: 70 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall + ulike materialer som Eik, Valnøtt mm
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund