Armaturhantverk

Ryholm gulvlampe, med høyde 128 cm (u/skjermer)

Ryholm gulvlampe, med høyde 128 cm (u/skjermer)

kr 3 375,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E63 G163/16
AH-logo-rund
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
X3
Ryholm gulvlampe, med høyde 128 cm, har sorte stålbein. Flotte detaljer med runde messingføtter, og med sammenkobling i massiv, mattpolert messing. Du kan velge å ha lik farge på alle skjermene eller kombinere din egen fargekombinasjon. Tekstilskjermer medfølger ikke. Se et utvalg av passende skjermer under tilbehør på denne siden. Lampen har bryter på ledning.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 128 cm
Diameter: 40 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / messing
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund