Armaturhantverk

Bogesund gulvlampe (u/skjerm), høyde 153 cm

Bogesund gulvlampe (u/skjerm), høyde 153 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 170,00

AH-logo-rund
60W
Bogesund gulvlampe er en klassisk gulvlampe som passer perfekt i stuen. Lampen leveres med bryter på pæreholderen. Høyde før skjerm settes på er 130 cm. Vi anbefaler Iris SK997-lampeskjerm. Skjermer finner du i flere farger under tilbehøret til lampen.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 130 cm
Høyde totalt med anbefalt skjerm (SK997): 153 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund