DFTP

Blanche gulvlampe med dimmer, høyde 141 cm, LED 2700K 1080lm, Messing

Blanche gulvlampe med dimmer, høyde 141 cm, LED 2700K 1080lm, Messing

kr 6 299,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2120794035
dftp-logo_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
15W
Blanche gulvlampe leveres med en hvit, stofftrukket ledning. Lampen har trykk og hold dimmer på toppen av skjermen. Blanche gulvlampe har integrert LED med varmhvitt lys på 2700 Kelvin.

Blanche-serien av Bjørn + Balle er utført i et klassisk design med elegante art deco-referanser. Detaljer i børstet messing omkranser den opaliserte diffusoren, som avgir et mykt lys både oppover og nedover. Berøringsbryter på lampehodet sikrer enkel dimming for å oppnå det perfekte lyset for enhver situasjon.

Mål: 

Høyde: 141,3 cm
Diameter skjerm: 32 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / plast
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 1080 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Med touchdimmer

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1