Lucide

Anselmo leselampe med dimmer, LED 3000K 640lm

Anselmo leselampe med dimmer, LED 3000K 640lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 233,00

lucide
9W
Anselmo gulvlampe er en moderne leselampe i aluminium. Lampen aktiveres og dimmes med push-bryter på stammen. Lesearmen kan tiltes og roteres. Lampehodet kan tiltes vertikalt. Velg farge.

Dimmer på lampen. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Høyde: 110-140 cm
Bredde: 25 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Push-dimmer på lampen
Materiale: Aluminium
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 640 Lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide