Chors

Ambiente A gulvlampe, LED 2700K, høyde 153 cm, Sort (Begrenset antall)

Ambiente A gulvlampe, LED 2700K, høyde 153 cm, Sort (Begrenset antall)

Spesialpris kr 5 700,00 FØR kr 6 970,00

Lager: 1 for omgående levering


Varenummer: E50 28.7101.996.002
Chors
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
6W
X3
Ambiente gulvlampen tiltrekker din oppmerksomhet, med sin vakre og moderne design. Gulvlampen er en skulptur i seg selv, med de tre bladene som henger elegant på stangen, og de tre bladene avgir et blenderfritt diffust og et veldig atmosfærisk lys. Den kan stå vakkert på kjøkkenet og stuen, hvor den vil gi en koselig belysning.

Vi har et begrenset antall lamper på eget lager til redusert pris.

Mål: 

Høyde: 153 cm
Diameter skjermer: 20 + 25 + 30 cm
Diameter fot: 30 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med bryter
Sokkel: Integrert LED
Antall lys: 3
Fargegjengivelse: CRI > 95
Lysstyrke: 3 x 602 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Lysspredning: 90°

Chors er en kjent, polsk lampeprodusent som legger vekt på moderne og innovative former i sin design. Funksjonalitet og estetikk er alltid førsteprioritet hos dette lampemerket, som lager flott og nyskapende belysning til private hjem og bedrifter. Spesielt kjent er Ambiente-lampen til Chors. Den finnes både som gulvlampe og vegglampe.

Polske Chors designer og produserer bl.a. spesialbestillinger til ulike prosjekter og firmaer, og har da også i mange år hatt fokus på nettopp dette. Av den grunn har firmaet fått en enorm erfaring og kunnskap når det gjelder LED-belysning. Dette gjør Chors-lampene til et moderne og kvalitetsbevisst valg, også når det gjelder utvikling og innovasjon.

Lampene til Chors er stort sett alle laget av metall og med LED-lys. Dette gir stilfull og effektiv belysning som samtidig er svært energivennlig. De er derfor et spennende supplement til det store utvalget av lamper hos Lampefeber da de fungerer like godt til offentlig interiør som til private hjem. Lampene til Chors er uten tvil innovative og flotte, og passer perfekt inn i mange forskjellige omgivelser.

Chors