Nordlux

Alton gulvlampe, høyde 150 cm

Alton gulvlampe, høyde 150 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 840,00

Nordlux_1
25W
Alton gulvlampe i nordisk minimalistisk stil. Lampefoten er i metall. Lampeskjermen er i munnblåst glass. Lampen finnes i to varianter, børstet messing med opalhvitt glass, og sortlakkert med røykfarget glass. Velg fargevariant.

Fotbryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 150 cm
Bredde: 28 cm
Diameter lampeskjerm: 27,5 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Bryter på ledningen
Materiale: Metall / Glass
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1