Lucide

Trimless 1 downlight for GU10

Trimless 1 downlight for GU10

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 550,00

lucide
5W
Trimless innfelt downlight er en moderne lampe i aluminium. Takfestet er høydejusterbart slik at lampen kan tilpasses tykkelsen på takgips. Spotten kan tiltes og roteres 360 grader.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Hullmål: 9,7 x 9,7 cm
Dybde: 9 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide