Lucide

Picto 3 spotskinne, lengde 49 cm

Picto 3 spotskinne, lengde 49 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 654,00

lucide
35W
X3
Picto 3 spotskinne i metall er en tøff lampe for barnerommet. Lampen er utformet til å etterligne studiolamper fra filmsett. Spottene kan tiltes og roteres. Klaffene på lampeskjermene kan åpnes og lukkes. Velg fargevariant.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 20 cm
Lengde: 49 cm
Bredde: 15 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: GU10
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide