Nordlux

Hester vegglampe, 9W LED 3000K 450 / 900lm nattlys, Stepdim

Hester vegglampe, 9W LED 3000K 450 / 900lm nattlys, Stepdim

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 558,00

Nordlux_1
9W
Hester vegglampe med integrert LED-belysning er en lampe egnet for bruk i våtrom. Lampen kan dimmes med veggbryter. Slå på for 900 Lumen, slå av og på igjen raskt for 450 Lumen. Slå av/på raskt en tredje gang for nattlys på 60 Lumen. Lampen har minne som gjør at den starter med forrige satte lysstyrke ved aktivering fra veggbryter.

Kan ikke dimmes med ekstern dimmer. Aktiveres og dimmes med veggbryter.

Mål: 

Høyde: 25,5 cm
Bredde: 20 cm
Fremspring: 9,25 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Annet: Aktiveres og dimmes fra veggbryter
Lysvalg: 100% - 50% - Nattlys
Materiale: Plast / Frostet glass
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 900 Lumen (maks)
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Autorisert installatør

Montering i våtrom skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk utstyr?

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1