Nordlux

Helva dobbel vegglampe, LED 3000-4000K 900lm, Touchdim

Helva dobbel vegglampe, LED 3000-4000K 900lm, Touchdim

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 990,00

Nordlux_1
9W
Helva Double vegglame med integrert LED-belysning er en lampe egnet for bruk i våtrom. Den kan monteres horisontalt og vertikalt. Lampen har 2-stegs lystemperatur som endrer mellom 3000 og 4000 Kelvin og trinnløs touch-dimmer med minne, noe som gjør at lampen beholder sist valgte fargetemperatur og lysstyrke. Velg farge på lampen.

Kan ikke dimmes med ekstern dimmer. Aktiveres med veggbryter.

Mål: 

Lengde: 42,5 cm
Bredde:5,7 cm
Fremspring: 10,5 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Annet: Touch-dimmer på lampen
Short touch for å endre 3000K / 4000K
Materiale: Plast / Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 900 Lumen (maks)
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Med touchdimmer

Autorisert installatør

Montering i våtrom skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk utstyr?

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1