Egger Licht

Diego vegglampe med lys opp og ned, LED 3000K 2x435 lm

Diego vegglampe med lys opp og ned, LED 3000K 2x435 lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 034,00

Egger Licht
4W
X2
Vegglampe for utendørs og baderomsbelysning IP54. Diego fra Egger Licht er en moderne og stilig vegglampe i en elegant design. Vegglampen har en firkantet design med avrundede kanter, og med innebygd LED og driver. Den er laget av aluminium, tilgjengelig i hvitt og sort med IP54 Kapslingsgrad. Diego gir et indirekte lys.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 13 cm
Bredde: 13 cm
Fremspring: 13,4 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: Integrert LED
Antall lys: 2
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 2 x 435 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht