Lucide

Carlyn vegglampe til baderom, høyde 25 cm

Carlyn vegglampe til baderom, høyde 25 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 502,00

lucide
6W
Carlyn vegglampe er godkjen for baderom og kan dimmes med ekstern dimmer. Velg ønsket farge på lampen for leveringstid. Benytt Mignon-pære til lampen, da glasskuppelen ikke gir rom for pære med stor diameter.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 25 cm
Bredde: 12,5 cm
Fremspring: 12,6 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering i våtrom skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk utstyr?

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide