Armaturhantverk

Boda vegglampe E14 IP44, høyde 22 cm

Boda vegglampe E14 IP44, høyde 22 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 898,00

AH-logo-rund
40W
Boda vegglampe, med høyde 22 cm, har opalt glass som gir et mykere lys. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke. Lampen kan monteres både oppovervendt og nedovervendt.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 22 cm
Bredde: 10 cm
Fremspring: 14 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Glass / metall
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering i våtrom skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk utstyr?

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund