Lucide

Sirene 4 takspot for baderom, inklusive dimbare LED-pærer, IP44, Hvit

Sirene 4 takspot for baderom, inklusive dimbare LED-pærer, IP44, Hvit

kr 3 236,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 17948/20/31
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
X4
Sirene 4 takspot er en del av en serie spotlamper som kan benyttes på baderommet. Lampen leveres inklusive dimbare 5W Led-pærer som gir 320 lumen. Pærene har varmhvitt lys på 3000 Kelvin.

Mål: 

Høyde: 14 cm
Lengde: 25 x 25 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Antall lys: 4
Lysstyrke: 4 x 320 lumen
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide