Lucide

Len bordlampe, høyde 16 cm

Len bordlampe, høyde 16 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 534,00

lucide
5W
Bordlampen Len flørter med tyngdekraften. Lyskulen er i opalt glass og ser ut til å sveve over lampefoten. Takket være den innebygde berøringsbryteren har lampeunderlaget en perfekt jevn finish. Denne bordlampen vil garantert være et blikkfang i ditt hjem. Glasskulen sprer lyset jevnt og fint.

Merk at basen er i metall og fungerer som touch-bryter. Len kommer i forskjellige farger, velg ønsket farge for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 16 cm
Diameter: 10 cm
Lengde ledning: 140 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Touch-bryter
Materiale: Metall / glass
Betjening: Med bryter
Sokkel: G9
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide