DFTP

Hello bordlampe, høyde 42 cm

Hello bordlampe, høyde 42 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 099,00

dftp-logo_1
25W
Hello bordlampe, med høyde 42 cm, fra den danske designeren Charlotte Høncke. Lampen har et lekent og imøtekommende formspråk og en klassisk, organisk silhuett. Den store skjermen omfavner den opalhvite glasskuppelen på en vakker måte og kan til og med snus helt rundt for å tilby en leken blanding mellom direkte og indirekte lys.

Lampen har bryter på ledning. Lyspære medfølger ikke. Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 42 cm
Bredde: 24,3 cm
Diameter skjerm: 30 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Vekt: 3 kg
Materiale: Metall / glass
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Nei

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1