DFTP

Align bordlampe, høyde 33 cm, skjerm med tilt

Align bordlampe, høyde 33 cm, skjerm med tilt

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 899,00

dftp-logo_1
25W
Align er en serie moderne og elegante bordlamper av den danske designeren Maria Berntsen. Lampens innerste skjerm er statisk, mens den ytterste skjermen lett kan flyttes for justere lyset. Designspråket er enkelt, men likevel lekent med en silkemyk, matt overflate og vakre børstede messingdetaljer. Lyspære medfølger ikke. Leveres med bryter på ledning.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 33,5 cm
Diameter: 22 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Nei

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1