Lucide

Tribun bordlampe, Oppladbar

Tribun bordlampe, Oppladbar

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 734,00

lucide
3W
Tribun bordlampe er en oppladbar lampe primært for innendørs bruk, men kan også benyttes for eksempel på balkongen under tak. Lampen har touch-dimmer som dimmer i tre steg. Batteriet har en brukstid på opp til åtte timer ved full lysstyrke. Velg fargevariant.

Integrert LED-belysning. Touchdimmer på lampen, dimmer i tre steg.

Mål: 

Høyde: 16 cm
Diameter: 9 cm
Lengde USB-ledning: 50 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Kun innendørs
Materiale: Akryl / Plexiglass
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 150 Lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Lysspredning: 120°

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide