Marset

Theia M bordlampe, 8W LED med dimmer

Theia M bordlampe, 8W LED med dimmer

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 14 945,00

marset_logo
7.8W
Theia har en design som skiller seg ut, og blir automatisk et originalt og nytt element i rommet. Designen er strømlinjeformet med to halve sfærer, en horisontal og en vertikal, plassert inni hverandre.

Basen og stolpen er i lakkert jern og reflektoren er i lakkert aluminium. Den vertikale halvsfæren er laget av spunnet metall, med hvitt interiør og den transparente skjermen er laget av akryl.

Mål: 

Høyde: 43,5 cm
Diameter lampefot: 30 cm
Diameter lampehode: 32 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Leveres med sort stofftrukket ledning
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 1066 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo