Lucide

Otona bordlampe, høyde 22 cm

Otona bordlampe, høyde 22 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 070,00

lucide
60W
Otona bordlampe i metall. Lampen passer fint som stemningsbelysning, for eksempel på en kommode, i vinduskarmen eller på et støttebord. Tekstiltrukket ledning. Sort lampe har gullfarget innside. Hvit lampe har hvit innside. Velg fargevariant.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 22 cm
Diameter: 25 cm
Lengde ledning: 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Bryter på ledningen
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide