Nordlux

Omari bordlampe 2700K 320lm Moodmaker™ Step-dim, høyde 40 cm

Omari bordlampe 2700K 320lm Moodmaker™ Step-dim, høyde 40 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 699,00

Nordlux_1
3.2W
Omari bordlampe med Moodmaker™ Step-dimmer, er en del av en serie lamper med fokus på lyse, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinjeformede bordlampen har en av/på-berøringsbryter og dimmer. Plasser den på nattbordet, eller et annet ønsket sted, for å få et funksjonelt lys som du enkelt kan tilpasse etter behov. For å dimme, trykkes lysbryter av og på til ønsket lysstyrke. Lampen har tre trinn med lysstyrke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 40 cm
Lengde lampehode: 7,5 cm
Diameter lampehode: 3 cm
Diameter lampefot: 10 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Lampen kan roteres 320° og tiltes 90°
Materiale: Metall / plast
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 320 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer
Lysspredning: 41°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1