Lucide

Nordic bordlampe, høyde 48 cm, Tre/Hvit lampeskjerm

Nordic bordlampe, høyde 48 cm, Tre/Hvit lampeskjerm

kr 1 373,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 06502/81/31
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Nordic er en tøff nordisk bordlampe fra Lucide. Stamme og fot er fra ett stykke bøketre. Bruk Nordic som nattbordslampe eller gi den en plass i stua. Lampen leveres med bryter på ledning.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 48 cm
Bredde: 15 cm
Lengde/Dybde: 19,5 cm
Lengde ledning: 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Trevirke og bomull
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Nei

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide