Lucide

Morris bordlampe, høyde 22 cm, Matt Gull

Morris bordlampe, høyde 22 cm, Matt Gull

kr 1 044,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 78591/01/02
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Morris bordlampe er en lampe i matt gullfarget metall. Lampeskjermen er formet som en kube og har et jevnt mønster med perforeringer. Dette skaper en effekt som gir inntrykk av at lyskilden nesten svever inni kuben når lampen er tent.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 22 cm
Bredde: 22 cm
Dybde: 22 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Bryter på ledningen
Materiale: Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide