Lucide

Frizzle bordlampe, høyde 32 cm

Frizzle bordlampe, høyde 32 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 911,00

lucide
40W
Extravaganza Frizzle bordlampe er en retroinspirert lampe i satinert messingfarget metall. Lampefoten har et tekstiltrukket felt som matcher fargen på skjermen. Båndet rundt lampeskjermen er i tykkere materiale og slipper ut mindre lys, noe som setter en ekstra spiss på lampen. Tekstiltrukket ledning.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 32 cm
Diameter skjerm: 18 cm
Høyde skjerm: 17 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Bryter på ledningen
Materiale: Metall / Bomull / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide