Lucide

Farris bordlampe, høyde 28 cm

Farris bordlampe, høyde 28 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 312,00

lucide
25W
Farris bordlampe er en elegant lampe i retro stil. Lampen er i lakkert stål og har detaljer i satinert messingfarge. Lampeskjermen er i røykfarget glass. Tekstiltrukket ledning.

Benytt en E27 globepære med diameter på 9,5 cm for best resultat med denne lampen.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 28 cm
Diameter lampeskjerm: 24 cm
Diameter lampefot: 11,5 cm
Lengde ledning: 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Stål / Glass / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide