Nordlux

Explore bordlampe, høyde 55 cm, Sort

Explore bordlampe, høyde 55 cm, Sort

kr 498,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2213505003
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
7W
Explore bordlampe er en moderne og minimalistisk lampe i metall. Egner seg godt som leselampe da den benytter GU10 spot-pærer som gir kraftig og fokusert lys. Lampehodet sitter på fleksibel arm slik at lyset kan rettes dit det trengs.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke. Tips: Ønskes det forskjellig lysstyrke på en lampe uten dimmer, kan pære med stepdimmer benyttes.

Explore er essensen av moderne estetikk som møter fleksibel funksjonalitet. Designet er enkelt og strømlinjeformet med et justerbart lampehode som gir retningsbestemt lys. Veldig praktisk til lesing eller arbeid.

Mål: 

Høyde: 55 cm
Diameter fot: 23,4 cm
Diameter skjerm: 5,5 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med bryter
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1