Nordlux

Clyde bordlampe, 2700K 350lm, Moodmaker™ stepdim, Sort

Clyde bordlampe, 2700K 350lm, Moodmaker™ stepdim, Sort

kr 1 080,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2010835003
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
5W
Clyde bordlampe er en moderne lampe med innovativt design. Lampen har tre forskjellige lyseffekter fra hovedlyset i senter og en ytre ring under lampeskjermen. Et trykk på bryteren aktiverer alt lys fra senterlyset og den ytre ringen. Andre trykk på bryteren aktiver kun senterlyset, et tredje trykk aktiverer kun den ytre ringen. Lampehodet kan roteres og armen kan tiltes 130 grader. Tekstiltrukket ledning.

Bryter på ledningen. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Høyde: 40,7 cm
Bredde: 15 cm
Dybde: 25,5 cm
Diameter lampeskjerm: 8,5 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Bryter på ledningen
Materiale: Metall / Plast / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 350 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Lysspredning: 120°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1