DFTP

Caché bordlampe, høyde 49 cm

Caché bordlampe, høyde 49 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 599,00

dftp-logo_1
40W
Caché bordlampe, med høyde 49 cm, er designet av Charlotte Høncke. Caché bordlampe har et spennende og iøynefallende design. Lampen er laget av to perfekt runde skjermer, elegant forent av en solid marmorsokkel. Caché skaper en interessant og leken stemning der lyset reflekteres frem og tilbake mellom de to skjermene. Lampen har bryter på stofftrukket ledning. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 49 cm
Bredde: 30 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: 3,7 kg
Materiale: Marmor / Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Nei

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1