Lucide

Livret bordlampe, høyde 22 cm, Sort/Gull

Livret bordlampe, høyde 22 cm, Sort/Gull

kr 1 111,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 78596/01/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Extravaganza Livret bordlampe er en morsom lampe utformet som en bok. Utsiden av lampen er i matt sort metall mens "sidene" er i perforert gullfarget metall. Lyspæren står i bakkant av boken og gir en flott glød gjennom sidene.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 22 cm
Bredde: 15 cm
Dybde: 16 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Med ledning og stikk
Annet: Bryter på ledningen
Materiale: Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide