Lucide

Dounia bordlampe, høyde 41 cm, Matt sort/Røykfarget glass

Dounia bordlampe, høyde 41 cm, Matt sort/Røykfarget glass

kr 1 704,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 78594/40/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Dounia bordlampe med en høyde på 41 cm, er en elegant lampe med røykfarget glass. Lampen passer spesielt godt sammen med en dekorativ pære. Lampen leveres med stofftrukket ledning med bryter.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 41 cm
Diameter: 25 cm
Lengde ledning: 220 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide