Lucide

Cato bordlampe, høyde 25 cm

Cato bordlampe, høyde 25 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 620,00

lucide
40W
Cato bordlampe er en stilig liten lampe i skikkelig retro design med klare hentydninger til mid century modern / art deco. Lampens fot er en en enkel metallstang som også huser ledningen. Lampeskjermen er i glass med blank overflate.

Blå og rosa lampe har kromfarget fot.
Hvit og oransje lampe har matt messingfarget fot.
Velg fargevariant.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 25 cm
Diameter: 23,5 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Glass / Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide