Wastberg

w127 Winkel c2 bordlampe med bordfeste, høyde 40+40 cm, dimbar LED 3000K 1000lm

w127 Winkel c2 bordlampe med bordfeste, høyde 40+40 cm, dimbar LED 3000K 1000lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 195,00

Wastberg_logo
6W
Winkel w127 er en stilig og praktiske lampe med bordfeste, og ble utviklet av den Berlin-baserte designeren Dirk Winkel for den svenske produsenten Wästberg. Lampen er en oppdatert versjon av Wästbergs prisbelønte og bestselgende arbeidslampe og er et opplagt valg for de som synes at stil er like viktig som funksjon.

Touch-dimmer på lampehodet. Integrert LED-belysning.

Winkel w127 passer perfekt både i hjemmet og på kontormiljøet med et fleksibelt og enkelt design laget av solid glassfiberarmert bio-polyamid. Denne varianten kommer med et kraftig bordfeste som holder lampen stødig på plass samtidig som den er lett å flytte. Velg mellom flere farger.

Mål: 

Lengde arm: 40,2 + 40,2 cm
Bredde: 7,2 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Solid glassfiberforsterket biopolyamid
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 97
Forventet levetid: 50 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 1000 lumen (n)
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Integrert dimmer

Wästberg er designbelysning som dekker behovene for både det profesjonelle så vel som det private marked.

Dette er interiørbelysning med høy fokus på design og teknologi med utstrakt bruk av LED integrert i sine belysningsprodukter.

Wastberg_logo

Dirk Winkel

Designet av Dirk Winkel


Dirk Winkel er en Berlin-basert produktdesigner som studerte kunst ved universitet (UdK) i Berlin og avsluttet med en mastergrad i produktdesign på Royal College of Art, London i 2010. Siden 2012 lærer han konstruksjons-design ved UdK. Han er spesialisert på belysning og møbeldesign og jobbet for ulike designere og designhus i Berlin og London før han satte opp sitt eget studio i Berlin sommeren 2011. Hans arbeid har blitt omtalt av Frame, icon, Surface, Monocle, Gestalten Verlag med fler. Har blitt utstilt på mange steder som Art Basel Miami, the VitraHaus eller London Design Museum og har vunnet flere priser og nominasjoner som GOOD DESIGN (Chicago Athenaeum), Swedish Design Award (Svensk Form), Designs of the Year og German Design Award 2015.