Leucos

Aella Thin T Bordlampe, 2700K 650lm, med dimmer, høyde 35 cm

Aella Thin T Bordlampe, 2700K 650lm, med dimmer, høyde 35 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 917,00

Leucos-logo
8W
Aella Thin T Bordlampe leveres med integrert LED med varmhvitt lys på 2700K og gir 650 lumen. Bordlampen leveres med dimmer.

Bordlampen Aella, er et av Leucos ikoner, som representerer deres visjon om å bringe et friskt, moderne perspektiv til tradisjonelle håndblåste glassteknikker. En glassmester fra Veneto-regionen i Italia håndblåser Aella, og han lager en fantastisk kjegle av glass, som ser ut som en tornado i midten av det avrundede glasset. LED-lyskilden i bordlampen lyser opp gjennom tornadoen, og skaper et spennende lysspill. Bordlampens vakre uttrykk er som et kunstverk som vil pryde gangen, stua eller soverommet.

Aella har blitt oppdatert av de originale designerne, så nå er nye versjoner av pendellamper og bordlamper tilgjengelig i forskjellige størrelser, former og farger.

Aella er oppkalt etter en Amazon-kriger fra gresk mytologi, og navnet kan oversettes til tornado.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 35 cm
Diameter glass: 17 cm
Høyde glass: 20 cm
Diameter fot: 9 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / blåst glass - Onyx / blåst glass
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 650 lumen (510 lumen reel)
Farge på lyset: 2700 kelvin

Leucos-logo

Leucos er et Italiens selskap som holder til i Salzano (Venezia). De har spesialisert seg på lysdesign og produksjon. De startet i 1962 med et ønske om gjøre lys om til noe mer enn bare å dekke de daglige behov, og heller integrere lyset i interiøret.