Meny
Meny

Glow lysslynge, lengde 405 cm, LED (x10) for batteri, med timer, Varmhvitt lys

X10
311,-
Inkl mva.
Glow lysslynge, lengde 405 cm, LED (x10) for batteri, med timer, Varmhvitt lys is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 27 September 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 728-98
Vi har flere modeller i Glow-serien. Her finner du Glow fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Glow lysslynge med ti lyspærer, klart glass. Pærer med duggdråper. Lenken er fire meter lang. Batteridrevet med timer-funksjon. Timeren er på i 6 timer og av i 18 timer repeterende. Varighet for et sett batterier er ca 60 timer.

Benytter 2 stk AA-batterier, medfølger ikke.
Mål: Lengde: 405 cm
Høyde: 11 cm
Diameter: 5,7 cm
Avstand mellom lyspunkt: 45 cm
Farge på lyset Varmhvit
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.