NorDesign

Magneto oppladbar bordlampe / vegglampe, Sort

Magneto oppladbar bordlampe / vegglampe, Sort

kr 794,00

Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos NorDesign 15 juli 2024. Leveringstid inn til oss er inntil 5 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varenummer: E17 037101505
Nordesign
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
4.5W
Magnetisk lampehode som kan benyttes som bord- og vegglampe. Delikat design med berøringsknapp på lampehodet. Lampen har tre lysstyrker som kontrolleres med berøringsbryteren. Lampen er oppladbar og har en varighet på 3 timer ved maks lysstyrke, og opp til 30 timer på laveste lysstyrke. Opplading tar ca 3 timer.

Lampehodet sitter på en magnetisk kule som fungerer som et kuleledd. Hodet kan trekkes av leddet på bordfoten og settes på et tilsvarende magnetisk ledd med veggfeste. Se teknisk tegning for detaljer.

Inkl: USB C ladekabel, lampehode, bordstativ og veggfeste.

Mål: 

Høyde: 36,6 cm
Dybde: 12,7 cm
Diameter lampehode: 7,5 cm
Høyde lampehode: 4,5 cm
Diameter bordfot: 12 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Kun innendørs
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 180 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer
Lysspredning: 70°

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.

Nordesign