Star Trading

Flamme kronelys, høyde 15 cm, for batteri (AA), med timer, 2-pk, Rød

Flamme kronelys, høyde 15 cm, for batteri (AA), med timer, 2-pk, Rød

Korte antikke stearinlys i mørk rød farge. Lysene har en veldig livaktig Flamme som lyser med varmt hvitt lys. De har en innebygd timer som gjør det enkelt å bestemme når du skal lyse opp. Benytter 2xAA batterier som gir en brennetid på ca 200 timer.
kr 140,00

Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 30 september 2024. Leveringstid inn til oss er inntil 15 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varenummer: E62 062-13
star_trading_logo

Mål: 

Høyde: 15 cm
Diameter: 2 cm
X2
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Kun innendørs
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

StarTrading_logo