Nordlux

Temple To-Go Solcelle, høyde 22 cm

Temple To-Go Solcelle, høyde 22 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 128,00

Nordlux_1
Temple er en bærbar, solcelledrevet lampe fra den danske designduoen Says Who. Lampen balanserer elementer fra den klassiske lanternen med et moderne, strømlinjeformet design. Temple er den perfekte lampen til hagen, terrassen eller balkongen din, da den slås på automatisk når mørket faller på og gir et koselig, men praktisk lys. Laget av slitesterkt galvanisert stål eller messing, som er godt egnet for hardt vær. Velg variant for farge og materiale.

Bryter på fotplaten. Varighet for fulladet batteri er ca 5,5 timer. Lades med solcellepanelet på toppen. Kan også lades opp med medfølgende USB-kabel.

Mål: 

Høyde: 22,6 cm
Diameter topp: 22,6 cm
Diameter bunn: 13,8 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Polykarbonat / Galvanisert stål eller Messing (avhengig av variant)
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 106 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1