Star Trading

Flame solcelle lykt 4-i-1 med lyssensor, Hvit

Flame solcelle lykt 4-i-1 med lyssensor, Hvit

Flame er en lykt som kan benyttes på fire forskjellige måter. Den kan monteres på vegg eller som portstolpelampe, på spyd eller som blomsterstolpe.

Lampen lyser med bevegelig flamme og benytter ett stykk oppladbart batteri (medfølger). Lampen lyser inntil fem timer ved fulladet batteri. Alle nødvendige deler følger med for de ulike bruksmåtene.

Solcelledrevet dekorlys. Lader i dagslys og tenner når det blir mørkt. Lyser til det ladede batteriet går tomt eller lyset kommer tilbake.
kr 377,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E62 480-08
star_trading_logo

Mål: 

Bredde: 15,5 cm
Høyde som blomsterstolpe: 63 cm
Høyde som portstolpelampe: 35 cm
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

StarTrading_logo