Star Trading

Juletre 500 cm, Colorado, Løse grener, Grønn

Juletre 500 cm, Colorado, Løse grener, Grønn

Kunstig juletre i grønn plast. Treet leveres med løse grener, som vil si at hver gren må settes på treet når det monteres. Dette sikrer et tett og fint juletre. Treet bygges opp av tre stammer og topp. Verktøy for montering medfølger.

Dette treet er tiltenkt utendørs bruk eller bruk i store rom, som gymsaler og lignende. Ferdig montert har treet en høyde på 5 meter og diameter på 235 cm.

Det er brukt en blanding av avrundede og pilformede tupper på kvistene, i tillegg til furunålstupper, som skaper variasjon og dybde i treet.

Leveres uten lys.
kr 43 997,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E62 610-04
star_trading_logo

Mål: 

Høyde: 500 cm
Diameter: 235 cm
Konstruksjon: Løse grener
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

StarTrading_logo