Star Trading

Crystal papirstjerne, diameter 50 cm, uten oppheng, blå

Crystal papirstjerne, diameter 50 cm, uten oppheng, blå

Vakker blå papirstjerne som er laget av to lag plissert papir. Myke avrundede klaffer gir en følelse av harmoni. Et elegant band er inkludert for å gjøre det lettere å henge stjernen. Stjernen sprer atmosfæren og gir hjemmet den spesielle julefølelsen. Kan henges opp eller lenes mot en vegg. Vi har også et utvalg papirstjerner som selges komplette med oppheng.

Denne papirstjernen leveres uten oppheng. Om du ikke har dette fra før, trenger du oppheng til papirstjerne i tillegg til stjernen.
kr 423,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E62 502-13
star_trading_logo

Mål: 

Diameter: 50 cm
Dybde: 20 cm

Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

StarTrading_logo