Star Trading

Metallstjerne Betlehem, høyde 35 cm, Hvit

Metallstjerne Betlehem, høyde 35 cm, Hvit

Flott julestjerne i metall. Fin dekorasjon å henge i vinduet for en fin julestemning. Stjernen har en E14 sokkel og har en 350 cm lang hvit strømledning.
kr 322,00

Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 30 september 2024. Leveringstid inn til oss er inntil 15 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varenummer: E62 711-48
star_trading_logo

Mål: 

Bredde: 25 cm
Høyde: 35 cm
Dybde: 8 cm
Lengde ledning: 350 cm
25W
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Bruksområde: Kun innendørs

Tilbehør

Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

StarTrading_logo