Star Trading

Sunborn lysestake, høyde 48 cm, Jente

Sunborn lysestake, høyde 48 cm, Jente

Dekorativ adventslysestake i tre. Lysestaken har 2 LED-lyskilder med fint lys. Plasser eksempelvis lysestaken i vinduet for å lage en herlig adventsstemning i hjemmet.
kr 1 433,00

Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 oktober 2024. Leveringstid inn til oss er inntil 15 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varenummer: E62 632-01
star_trading_logo

Mål: 

Bredde: 30 cm
Høyde: 50 cm
Dybde: 5 cm
Lengde ledning: 180 cm
X2
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med bryter
Annet: Bryter på ledning
Bruksområde: Kun innendørs
Materiale: Tre

Tilbehør

Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

StarTrading_logo