Nordlux

Balance vegglampe, 17W LED 2700K 1200lm, Step-dim, Sort

Balance vegglampe, 17W LED 2700K 1200lm, Step-dim, Sort

kr 1 710,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2010121003
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
17.5W
Balance vegglampe i matt sortlakkert metall. Lampeskjermens underside har avdekning i akryl som sørger for jevn fordeling av lys. Tekstiltrukket ledning. Lampen har bryter på ledningen med trestegs dimming.

Bryteren aktiverer og dimmer lampen. Slå lampen av og på hurtig for å dimme ned til 50 %. Slå lampen av og på igjen for dimming til 25%. Lampen kan dimmes på samme måte fra veggbryter dersom den er koblet i en stikkontakt som opereres fra bryter.

Step-dim med bryter på ledningen. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Høyde: 31 cm
Diameter:30 cm
Fremspring: 50 cm
Lengde ledning: 150 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Med ledning og stikk
Materiale: Metall / Akryl / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 1200 Lumen (maks)
Farge på lyset: 2700 kelvin
Lysspredning: 120°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1