IP44.de

Stic Spotlight, dimbar LED 2700K 559lm

Stic Spotlight, dimbar LED 2700K 559lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 774,00

ip44.de
8W
Stic Spotlight er en moderne og praktisk spotlampe for utendørs bruk. Lampen har justerbart hode, og kan monteres på vegg, i tak og på gulv/platting. Egner seg også godt til belysning av busker og trær. Lampen er i aluminiumsstøp, og finnes i flere farger.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Høyde base: 6 cm
Diameter base: 9 cm
Lengde skjerm: 12,5 cm
Diameter skjerm: 10 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 559 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de