IP44.de

Slat vegglampe med to justerbare lyskilder, dimbar LED 2700K 675lm

Slat vegglampe med to justerbare lyskilder, dimbar LED 2700K 675lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 13 638,00

ip44.de
16W
Slat er en spennende og funksjonell utendørs vegglampe som elegant tilpasser seg den spesifikke belysningssituasjonen. Vegglampen leveres med to fullt variable, 240° uavhengige roterende veggskiver, et ekte lysverktøy til alle fasader Forskjellig belysning skapes av de fullt varierbare roterende lysbladene. På denne måten er det mulighet for direkte eller indirekte belysning, samt klassisk opp- og nedover belysning. Vegglampen er laget av aluminium med et matt glass og den har IP65 kapslingsgrad. Slat vegglampen er egnet ved inngangen, gårdsplassen, terrassen, i nærheten av carporten eller på inngangsdøren, hvor det vil skape fantastisk belysning.

Mål: 

Høyde ved vegg: 10,1 cm
Høyde i front: 9,8 cm
Bredde: 22 cm
Framspring: 8,1 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Kan paralellkobles
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 675 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de