IP44.de

Slat vegglampe med justerbart lys, dimbar LED 2700K 280lm

Slat vegglampe med justerbart lys, dimbar LED 2700K 280lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 9 601,00

ip44.de
8W
Slat One er en utendørs vegglampe med roterbar lysmodul. Kan også benyttes i tak. Selve lyskilden sitter på en dreibar modul som kan tiltes 240 grader. Dette gjør til at du kan rette lyset ut fra veggen, eller vende det oppover eller nedover for indirekte lys. Lampen er i aluminium med avdekning i satinert glass.

Kan dimmes med ekstern dimmer.

Slat-serien består av utelamper med de samme egenskapene. De er moderne og elegante og tar seg godt ut som belysning til oppkjørsel, inngangsparti og fasade. Denne varianten passer godt til belysning av blomsterbed og stiene rundt huset.

Mål: 

Høyde: 5 cm
Bredde: 22 cm
Framspring: 9,3 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 50 000 t / 70% restlys Mer informasjon >>
Lysstyrke: 280 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Det tyske lampefirmaet IP44.de ble etablert i 1993 av Bernd Schmalhorst. Flere års undring over mangelfulle løsninger innen utendørsbelysning førte til at Bernd Schmalhorst selv begynte å løse problemet ved hjelp av sine egenproduserte lamper.

Selv om flere av virksomhetens første designtyper ble skapt med familiens egne midler, gikk man likevel raskt over til å samarbeide med en rekke erfarne designere. Dette førte til ideer og konsepter som resulterte i flere designpriser. Utendørslamper fra IP44.de er uten tvil garanti for eksklusive belysningsløsninger og estetisk design med stor vekt på funksjonalitet.

IP44.de er selve innbegrepet av stilrene utendørslamper. De er så flotte og elegante at du gjerne også ville ha ønsket dem innendørs! Så gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt spennende utvalg av spotter og lamper fra IP44.de – de er som skapt for det moderne hjemmet.

ip44.de